Vanaf 5 september ga ik (Merel Lammers) het team van Bijcollege versterken! Afgelopen juli heb ik, met een scriptie over studiekeuzebegeleiding in de overstap van mbo naar hbo, mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen afgerond. Gezien ik het belangrijk vind een masteropleiding te kiezen die bij mij past ga ik mij dit jaar eerst oriënteren in het werkveld bij Bijcollege, waarnaar ik hopelijk volgend jaar september met frisse moed aan een bij mij passende master kan beginnen.

Waar ik mij bij Bijcollege onder andere mee bezig ga houden is het schrijven van artikelen op de website, het bijhouden van een blog over mijn eigen keuzeproces bij het vinden van een master, het ondersteunen bij de studiekeuzeworkshops en het ondersteunen bij het ontwikkelen van de studiekeuzechecks. Ik heb super veel zin in deze ervaring en ik denk dat het een mooie kans is om erachter te komen hoe werken in het onderwijsveld nou echt is. Ook heb ik er veel zin in om meer te leren over het optimaliseren van studiekeuzebegeleiding voor (aspirant-)studenten.

Ik geloof dat ik hiervoor bij Bijcollege aan het goede adres ben. Hou de website goed in de gaten wanneer je het leuk vindt om meer over mij en mijn keuzeprocessen te lezen!